Špaldová kaše s moringou

04.05.2020

Začít den skvělou snídaní je pro nás základ. A špaldová kaše k snídani Vám zpříjemní celý den. S přísadou kvalitního ovoce a moringového prášku potěší nejen Vaše chuťové buňky, ale vyzbrojí i Váš organizmus na den plný sportu či pracovních aktivit. Příprava je jednoduchá - pusťte se do toho.

DOBA PŘÍPRAVY

Přibližně 20 min.

INGREDIENCE

  • 2 čajové lžičky moringového prášku
  • 160 g celozrnné špaldové krupice
  • 600 ml mléka
  • špetka soli
  • ořechy či libovolné ovoce na ozdobení

POSTUP

Polovinu mléka (300 ml) nalijeme do hrnce, přidáme špetku soli a zahřejeme. Ve zbylém mléku rozmícháme krupici. Jakmile začne mléko v hrnci bublat, přilejeme k němu část s rozmíchanou krupicí. Mícháme, dokud směs nezhoustne. Kaši odstavíme, necháme lehce schládnout a přisypeme moringový prášek. Dobře zamícháme a servírujeme. Dozdobíme dle libosti a chuti

DOBROU CHUŤ!